Citroën DS3 Cabrio

1.2 VTi Chic Airco
  • Airco
  • Cruise control
  • Elektrisch vouwdak
  • Handbediende airconditioning (WX24)
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 64.541 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2-KBS-68
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2013
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)395 X 172 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het is rijplezier zonder grenzen. Doe de kap open en rijd de zomer tegemoet met deze cabriolet. Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Citroën DS3 Cabrio zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Citroën wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook sportonderstel, dakspoiler, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. Boem is ho? Niet bij deze Citroën DS3 Cabrio. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Citroën DS3 Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het cabrio-gevoel zelf!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airco
Cruise control
Elektrisch vouwdak
Handbediende airconditioning (WX24)
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap
SPOTiCAR Essential (12 maanden)